2010.04.11. 14:42

No az van ezzel a bizonyos 4000-res problémával, hogy olyan mintha egy pillanatra mintha csökkenne a vonóerő, de mindjárt utána húz is tovább. Pontos magyarázatot talán az a precíz kis japán mérnök tudna adni, aki annak idején a motorvezérlést megtervezte.

Saját kútfőből arra jutottam, hogy ez a kocsi olyan - benzinnel -, hogy 3800-4000 körül vált egyet az elektronika, és masszív tankhorpasztás mellett elkezd húzni mint a disznó. Nem, 1992-ben még nem léteztek VTi motorok, ez a konstrukció még annak valami dédapja lehet. Mindenesetre tény, hogy ott az a bizonyos váltás, és pont ott ahol én azt a kis megtorpanást érzem.

Szóval semmi gond, ez is csak egy "éljünk együtt vele" típusú probléma... nem is probléma, nevezzük inkább csak jelenségnek :)

Címkék: etanol bioetanol e85 negatívum

A bejegyzés trackback címe:

https://e85-project.blog.hu/api/trackback/id/tr162620184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása