2010.07.26. 01:31

A hétvégi M3-mas út előtt ismét beugrottam Taszi-bácsi kútjára. Lassan sajnos emelkedik már nála is az E85 ára. Most épp 237 volt. Szokásos tankolás első kattig, számolás: 12,9 liter. Hmm... Nem sokat segített, hogy nem állítgattam szanaszét az átalakítót, simán csak mentem; ez megint 30%.

Beizzítottam az etanol kalkulátort... kicsit túlzottak voltak az elvárásaim, de természetesen így is megéri. Esetemben kb másfél év alatt megtérül.

Péntek este indulás HB city-be, M3. Út közben figyeltem az üzemanyagszint-jelzőt, elég jó a helyzet. Vasárnap visszafele Polgárnál hatlábú kúthoz kitérő - 7km. Baszki, ezeknél nincs E85. A táblán csak benya meg diesel.
"Hogyaza retkes kurrva b@ssza ketté az összes radai ribancot bazzeg" -  gondolta Stirlic.
Azért csak megállunk megkérdezzük.
Ja de van, csak valamiért ezt kizárólag egyetlen kútfejen említik meg egy 5x10cm-es matricán :) Pusszatom a marketing osztályt. Ja, és 250 :S
Nem szimpatikus, de nincs mit tenni, első kattanásig. 11,1 liter / 100 km. Az olyan 27% extra. Úgy látszik csalt a szemem.

Reggel megint megyek az öregúrhoz, kiderül a visszaúton milyen adatok születtek. Zuhogott az eső, úgyhogy 120 körül jöttünk, ami benzinből egész pontosan 7,7 litert szokott jelenteni.

Címkék: fogyasztás mérés etanol bioetanol e85 megtérülés

A bejegyzés trackback címe:

https://e85-project.blog.hu/api/trackback/id/tr762620203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása