2011.03.19. 17:08

Anno, mikor etanol átalakítót kerestem, nagyon jó lett volna egy táblázat, ahol össze van szedve ki mit tud. Viszonylag hamar rá is találtam erre:
http://www.nkbenzinkut.hu/oesszehasonlito-tablazat.html. Csakhogy azóta telt-múlt az idő, átalakítók jöttek-mentek, fejlődtek, de sajnos a táblázat nem változott. Gyors levélváltás után kiderült, hogy a táblázat szerkesztője nem is tud róla, hogy övé az ország egyetlen igazi ilyen weboldala, ígéretet is tett, hogy igyekszik frissíteni a rajta levő információkat. Sajnos - gondolom időhiány miatt - ez azóta sem történt meg.

Idő közben nekem is szöget ütött a fejembe a dolog. Ezt akár megcsinálhatnám én is! És akkor már legyen igazi webkettes! Lehessen új etanol átalakítót felvinni, lehessen az egyes E85 kitekről véleményt írni, lehessen megmondani, hogy milyen autóval, mekkora motorral, milyen plusz fogyasztást produkáltam, stb. Olyasmire gondoltam, mit a totalcar népítélet. (Ha esetleg eddig nem ismertétek, melegen ajánlott olvasmány autóvásárlás előtt. Eddig a család összes "újkori" kocsijának kiválasztásában szerepe volt.)


Lényeg a lényeg, a gyermek megszületett:

E85 kit összehasonlító táblázat: http://e85kutak.info/osszehasonlito_tablazat.aspx

E85 kit népítélet: http://e85kutak.info/nepitelet.aspx


Használjátok egészséggel, és írjatok jó sok ítéletet, mert igazából a "nép" dönti el, melyik átalakító jó, és melyik nem az.

 

... mert a közösségi webfejlesztés királyság! :D

 

Címkék: közösség átalakítás etanol bioetanol e85 hunflex bioetun átalakított autó e85power

A bejegyzés trackback címe:

https://e85-project.blog.hu/api/trackback/id/tr312753438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása