2010.07.21. 11:43

Kész van. Most már tényleg. Sikerült úgy beállítani a kis etanol átalakítómat, hogy már csak ritkán, de tényleg nagyon ritkán zizzen meg az alapjárat, az is csak alkalmanként az indítás utáni pár másodpercre, azután atomstabil. Ezt azzal sikerült elérnem, hogy a felmelegedési időszak hosszát megemeltem 30-ról 60 másodpercre. Ezáltal a "Majdnem tökéletes - etanol átalakító beállítva" posztban szereplő első grafikonon látható a felmelegedési fázist követő röcögés eltűnt (a narancssárga csík esése után lila mocorgása).

A 17%-os E85 túldúsítás mégsem volt nyerő. Elmegy vele a gép, de valahogy érződik hogy nem az igazi. És egy másik "árulkodó jel", hogy az egyik utamon kigyulladt a a check engine lámpa. Autó megállít, gyújtás le, gyújtás vissza, hibakód törölve :) Azért ezt mégsem forszíroznám hosszútávon. Visszaállítottam az eredeti 22%-ra.

Címkék: etanol bioetanol e85 dúsítási arány átalakított autó

A bejegyzés trackback címe:

https://e85-project.blog.hu/api/trackback/id/tr912620202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása